lördag 28 november 2009

i startgropen.

Drottninghögsvägen sju har en gästtoa och ett lite större badrum med handfat och kar men knasigt nog ingen wc. Vi har klurat och funderat men har inte kommit på någon vidare smart idé om varför de valde att göra så då när det begav sig. Hur som haver har vår tanke hela tiden varit att gästtoan får vänta men att badrummet ska göras om rätt så snart, att det skulle bli så snart som i mellandagarna visste vi först häromdagen. Alltså har det blivit en del badrumslurande sen dess. Som vanligt är vi ense om vad vi tycker, och inte tycker, om men totalt oförmögna att besluta oss. Det enda vi säkert vet är att vi alldeles för ofta saknar att kunna sjunka ner i varmt vatten och är för nyfikna över om Ebba är lika galen i att bada som sina kusiner för att byta ut badkaret till dusch. Som tur är har vi en liten stund till på oss att fundera över resten...
Jag är hemskt förtjust i känslan i detta badrum från Ido, likaså i det ovan från Temal. Helkaklat är onekligen snyggt men jag gillar den ombonade känslan målade väggar ger.

3 kommentarer:

  1. Temal-badrummet var ju jättefint! Så smart dessutom med massa hyllsatser och inbyggda hyllor i kaklet :) Lycka till!

    SvaraRadera
  2. åh! nu kan jag hålla koll på er med, spännande! älskar dig!
    / michelle.

    SvaraRadera
  3. Maria: Ja men, visst är det fint. Tyvärr är vårt badrum inte fullt så stort men får ju göra det bästa utav det vi har. :) och du, du tar väl väl hand om Tummen?

    Michelle: Minst ett rum står tomt, komsikomsi! <3

    SvaraRadera